بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نان

بررسي-عوامل-اجتماعي-و-فرهنگي-مؤثر-بر-كاهش-ضايعات-گندم-آرد-و-نانفرمت فایل اصلی: word – قابل ویرایش – دارای منبع
تعداد صفحات: 19
حجم فایل: 82 کیلوبایت
قسمتی از چکیده: بررسي عوامل اجتماعي و فرهنگي مؤثر بر كاهش ضايعات گندم آرد و نان چكيده يكي از چالشهاي نظام جمهوري اسلامي ايران امنيت غذايي است. نگاهي گذرا به روند واردات مواد غذايي از جمله گندم، تصوير نگران كننده اي از امنيت غذايي نزديك به 70 ميليون نفر جمعيت حاضر را ارائه مي كند. بنابراين مسلم مي گردد كه كا

دانلود فایل

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *